Főoldal » Film » Thriller

- - -

Mélytengeri pokol Online film - 2016 | Magyar

(20 szavazat)
01:47:10


Tartalom:

Mike Williamsnek (Mark Wahlberg), a Deepwater Horizon olajfúró torony vezető elektrotechnikusának ismét maga mögött kell hagynia feleségét (Kate Hudson) és kislányát. Ezúttal a Mexikói-öbölben megépített óriási úszó szigeten 125 kollégájával együtt (Kurt Russell, Dylan O'Brien és Gina Rodriguez) kell felügyelnie a munkálatokat. Mike hozzá van szokva a kemény munkakörülményekhez és a fizikai igénybevételhez, de ami egy április éjszakán vár rá, arra sem ő, sem a tornyon dolgozók nincsenek felkészülve.
Amikor a Deepwater Horizont üzemeltető BP olajcég egyik befolyásos embere (John Malkovich) a kétes teszteredményeket követően kierőszakolja a kísérleti fúrásokat, hirtelen veszélyes gázok törnek át a kutat lezáró betonon. A kifinomult biztonsági rendszer csődöt mond. Hatalmas robbanás rázza meg a tornyot, ami pillanatok alatt pusztító tűzviharrá fajul. Mike-nak és munkatársainak minden bátorságukra és lelkierejükre szükségük van, hogy kijussanak az áthatolhatatlan lángtengerből, és élve elhagyják a süllyedő tornyot.


Online film link
Online film link
(A külső linken mobilon és tableten is lejátszható a film!)
Megjelenés éve: 2016
Rendező: Peter Berg
Színészek: Mike Williams-Mark Wahlberg Jimmy Harrell-Kurt Russell Vidrine-John Malkovich Felicia-Kate Hudson Caleb Holloway-Dylan O'Brien Andrea Fleytas-Gina Rodriguez Jason Anderson-Ethan Suplee
Kategória: Thriller
Nyelv: Magyar

Mélytengeri pokol - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 4
napcsi 2016.12.23 00:12Spam
egyszer nézhető
-3
GOLEM 2016.12.23 01:31Spam
Számomra kicsit unalomba fulladt, de végülis nem volt rossz...
0
macilaci70 2016.12.25 15:32Spam
nekem tettszet a film,imadom a katasztrofafilmeket...
1
VargaGábor 2016.12.26 09:33Spam
Szomorú történet, hihetetlenül profi megvalósítással, tapasztalt, híres, zseniális színészekkel. *5!
1
avatar