Főoldal » Film » Vigjáték

- - -

Red Online film - 2010 | Magyar

(9 szavazat)
01:51:09


Tartalom:

Frank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak. Ismerik a szervezet minden titkos valamint kompromittáló anyagát, és most éppen emiatt válnak a CIA célpontjává. A visszavonult szuperkémeknek minden tudásukra szükségük van, hogy profi csapatként egy lépéssel üldözőik előtt járjanak, megpróbáljanak életben maradni a folyamatos merényletek közben és rájönni, hogy vajon melyik információ az, amely miatt egykori munkaadóik a legkülönfélébb módszerekkel megpróbálják hidegre tenni őket. Értelemszerűen nem egy hangulatos alaszkai kalandtúra akarják küldeni a csapatot. Frank és csapata úgy dönt, betörnek a CIA titkos központjába, és fényt derítenek azokra a titkokra és összeesküvésekre melyek miatt egyre többen akarják kinyírni őket.

Címkék (kulcsszavak): akció, RED

Megjelenés éve: 2010
Rendező: Robert Schwentke
Színészek: Bruce Willis (Frank Moses) Mary-Louise Parker (Sarah) Morgan Freeman (Joe Matheson) John Malkovich (Marvin Boggs) Helen Mirren (Victoria)
Kategória: Vigjáték
Nyelv: Magyar

Red - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 1
movievi 2015.06.19 11:21Spam
Ez egy jó kis romantikus akció vígjáték, jól megformált karakterekkel, lövöldözéssel. Jó film, tényleg alkalmas egy kis kikapcsolódásra!
0
avatar