Főoldal » Film » Premier

- - -

Elliott, a sárkány Online film - 2016 | Magyar

(6 szavazat)
01:42:41


Tartalom:

A Disney egyik népszerű családi filmje új életre kel! Az Elliott, a sárkány című kalandfilm főszereplője egy Pete nevű fiú és legjobb barátja, Elliott, aki történetesen egy sárkány.
Az öreg fafaragó művész, Mr. Meacham (Robert Redford) rengeteget mesélt a helyi gyerekeknek a veszedelmes sárkányról, amelyik az erdő sűrűjében él. Vadőrként dolgozó lánya, Grace (Bryce Dallas Howard) számára ezek a történetek tényleg csupán mesék, amíg nem találkozik Pete-tel (Oakes Fegley). Pete egy titokzatos tízéves fiú, akinek nincs családja, sem otthona, s aki azt állítja, hogy az erdőben él hatalmas zöld sárkányával, Elliott-tal. Pete elmondása alapján Elliott rendkívüli módon hasonlít Mr. Meacham történeteinek főszereplőjére. Grace ezért a 11 éves Natalie és édesapja, Jack segítségét kéri, hogy kiderítsék, honnan jött Pete, hol lakik és mi az igazság a sárkánnyal kapcsolatban.


Online film link
Online film link
(A külső linken mobilon és tableten is lejátszható a film!)
Megjelenés éve: 2016
Rendező: David Lowery
Színészek: Pete-Oakes Fegley Grace-Bryce Dallas Howard Grace apja-Robert Redford Gavin-Karl Urban Jack-Wes Bentley Natalie-Oona Laurence Sheriff Dentler-Isiah Whitlock Jr.
Kategória: Premier
Nyelv: Magyar

Elliott, a sárkány - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 0
avatar