Főoldal » Film » Vigjáték

- - -

Anyák napja Online film - 2016 | Magyar

(34 szavazat)
01:57:30


Tartalom:

Mi a közös a lobbanékony Sandyben (Jennifer Aniston), a káprázatos ékszereket reklámozó Mirandában (Julia Roberts) és a férjét odaadóan szerető Jesse-ben (Kate Hudson)? Mindhárman édesanyák, és bár a mindennapjaikban egészen más örömökkel és kihívásokkal néznek szembe, anyák napján valamennyien megtapasztalják, mit is jelent édesanyának lenni.
Sandy (Jennifer Aniston) nemrégiben vált el férjétől, a jóképű Henrytől (Timothy Olyphant), és kénytelen megemészteni, hogy az exe egy nála fiatalabb, csinos nőt vet el feleségül. Az új asszony jelenléte nem csupán hiúságában, de anyai érzéseiben is sérti Sandyt. Eszeveszett versengésbe kezd vetélytársával, amíg egy nehéz helyzet rá nem ébreszti, hogy válás ide vagy oda, továbbra is ő a család összetartó ereje.
Mirandával (Julia Roberts) látszólag kesztyűs kézzel bánt az élet, ezer wattos mosolyával amerikaiak millióit csábítja ékszervásárlásra, azonban nagy árat fizetett a karrierjéért. Anyák napja közeledtével senkije sincs, akivel ünnepelhetne, csak lökött ügynöke, Lance (Hector Elizondo). Ám ekkor feltűnik a lánya, akit Miranda még tizenévesen örökbe adott, és akinek minden vágya, hogy végre megismerje vér szerinti édesanyját.
Jesse (Kate Hudson) egy indiai származású férfihoz ment feleségül (Aasif Mandvi), és úgy szégyelli előtte rasszista anyját, Flót, hogy inkább azt hazudja férjének, Russellnek, hogy már nem él. Így aztán amikor Jesse szülei úgy döntenek, hogy meglepik őt és leszbikus testvérét, Gabit anyák napján, Jessenek minden rafinériájára szüksége van, hogy elkerülje a nagy összecsapást.
Az erősebbik nemet Bradley (Jason Sudekis) képviseli, aki szomorúan készül az ünnepre, ez lesz ugyanis az első anyák napja gyermekei anyja nélkül. Még nincs egy éve, hogy özvegyen maradt két lányával, akik miatt olyan kihívásokkal kell szembenéznie, mint a tamponvásárlás és a kamaszkorú hódolók szemmel tartása. És ha ez még nem lenne elég, a környék anyukái is fenik rá a fogukat, miközben ő másra sem vágyik, mint egy kis magányra.


Megjelenés éve: 2016
Rendező: Garry Marshall
Színészek: Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts
Kategória: Vigjáték
Nyelv: Magyar

Anyák napja - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 7
IVI1966 2016.06.12 16:20Spam
happy
0
napcsi 2016.06.12 22:57Spam
már régen láttam ilyen jó filmet,végig visitottam az egészet
0
fimnezes 2016.06.13 20:58Spam
hogy jön össze az anyák napja, meg a homoszexuális pár egy lapon? Ebből aztán nem lesz gyerek , és így anyák napja sem....
0
vicces 2016.06.13 23:50Spam
surprised Husz percig vártam a "csikit" biggrin ???
0
manuka76 2016.06.13 23:53Spam
nem tudom hogy velem van-e a baj, de ez harmatgyenge volt, és nem is értem hogy Aniston meg Hudson hogy ilyen gagyi???!!! A feltöltést azért köszi.
0
ertu 2016.07.15 14:31Spam
Ajánlom mindenkinek, szórakoztató könnyed vígjáték, remek színészekkel. "kicsit magasabbra, hogy gebébbnek tűnjünk" :-) :-)
0
miki45 2016.07.16 16:59Spam
Volt már jobb is ebben a témában!!
0
avatar