Főoldal » Film » Krimi

- - -

Rabságban Online film - 2015 | Magyar

(8 szavazat)
01:37:07


Tartalom:

Brian Nicholst azzal vádolják, hogy megerőszakolt valakit. A fekete bőrű férfi azonban kitör a rács mögül, megöli a bírót és több másik embert, majd elmenekül. Hamarosan az egész rendőrsége a nyomában van, átfogó hajtóvadászat indul utána. Miközben a férfi kétségbeesetten próbál eljutni a családjához, hogy láthassa az újszülött fiát, túszul ejti Ashley Smith-t, a metamfetamin-függő, egyedülálló anyát. Különös kapcsolat alakul ki a két zűrös életet élő ember között. Igaz történet alapján.

Címkék (kulcsszavak): Rabságban, Rabságban online film, thriller
Megjelenés éve: 2015
Rendező: Jerry Jameson
Színészek: Elle Graham, Kate Mara, Claudia Church, Gina Stewart, David Oyelowo
Kategória: Krimi
Nyelv: Magyar

Rabságban - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 2
VargaGábor 2016.06.12 12:28Spam
Nem mondható egy nagyon izgalmas és látványos filmnek, de tekintettel arra, hogy egy igaz történeten alapul, ezért egy nagyon minőségi film lett, aki nem mese filmet szeretne nézni, hanem valami olyan "krimit", aminek inkább a valósághoz van köze, az nézze meg. Szimpatikus szereplők, a valóságalap miatt pedig egy elgondolkodtatóan érdekes filmet láthattam. Köszönöm a lehetőséget!
0
Alexx1984 2016.06.26 16:37Spam
Megtörtént esetet mutat be a film, és így is kell hozzá állni! Ez nem egy akciódús vagy épp felturbózott film ami egy valós esetet dolgoz fel, itt leginkább a belső érzelmi vívódásokra helyezi story-t ezért lesz annyira hű az eredeti megtörtént eseményhez!
Köszönjük!
0
avatar