Főoldal » Film » Dráma

- - -

Spotlight - Egy nyomozás részletei Online film - 2015 | Magyar

(16 szavazat)
02:08:05


Tartalom:

Az igaz történet alapján készült film egy bostoni újság oknyomozó munkatársainak rendkívüli munkáját követi életük egyik legfontosabb és legizgalmasabb cikksorozatának elkészítése során.
A Boston Globe új főszerkesztőt kap (Liev Schreiber), aki arra utasítja munkatársait, hogy járjanak utána egy rég óta szőnyeg alá söpört ügynek: egy helyi pappal szembeni gyerekmolesztálási vádnak. A kis csapat (Mar Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams) elképesztő, addig minden erővel titkolt, megrázó tények nyomára jut, és egyre szenvedélyesebben követik a szálakat. Amit találnak, megrázza és megváltoztatja őket. És az újságjukat. És Bostont. És az egész világot.

Címkék (kulcsszavak): dráma, Spotlight online film, Spotlight

Megjelenés éve: 2015
Rendező: Tom McCarthy
Színészek: Sacha PfeifferRachel McAdams Marty BaronLiev Schreiber Michael RezendesMark Ruffalo Walter 'Robby' RobinsonMichael Keaton Ben Bradlee Jr.John Slattery Eric MacLeishBilly Crudup Mitchell GarabedianStanley Tucci
Kategória: Dráma
Nyelv: Magyar

Spotlight - Egy nyomozás részletei - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 3
Alexx1984 2016.06.12 21:08Spam
Köszönjük!
Mindenkinek meg kell néznie!
0
manuka76 2016.06.13 23:55Spam
Egyetértek! Az egész világnak látnia kellene, de sajnos a vakhitű emberek akkor is elvakultak maradnának! Ezért teheti meg amit megtesz a katolikus egyház évszázadok óta!
1
miki45 2016.06.17 19:30Spam
Egyet értek az előttem szólókkal én is ajánlom ezt a filmet mindenkinek!!
0
avatar