Főoldal » Film » Sci-fi

- - -

A beavatott 3: A hűséges Online film - 2016 | Magyar

(6 szavazat)
02:01:33


Tartalom:

A Beavatott-sorozat első epizódjában megismert, emberi tulajdonságokon alapuló társadalom a Lázadó című második részben darabjaira hullt. Tris önfeláldozó magatartásának köszönhetően kiderült, mit tartalmaz az alapítók által hátrahagyott titokzatos doboz: üzenetet a kerítésen túl élő emberektől. Hogy megtudják, kik és miért szigetelték el őket, Tris és Négyes megszöknek Chicagóból, és felkeresik a városon kívül élőket.
Odakint olyan sokkoló tényekkel szembesülnek, amelyek felülírják minden korábbi felfedezésüket. És miközben egy teljesen új, hihetetlenül fejlett technikával rendelkező világ tárul fel előttük, egy könyörtelen harc veszi kezdetét, amely az egész emberiségre veszélyt jelenthet. A vakmerő párosnak rá kell jönnie kiben bízhatnak, hogy aztán együtt szálljanak szembe azokkal, akik 200 éven át ketrecben tartották Chicago teljes lakosságát. Trisnek ezúttal pedig olyan döntéseket kell hoznia, amelyek próbára teszik a bátorságát, a hűségét, az áldozatkészségét és a szeretetét.


Megjelenés éve: 2016
Rendező: Robert Schwentke
Színészek: Shailene Woodley, Miles Teller, Theo James
Kategória: Sci-fi
Nyelv: Magyar

A beavatott 3: A hűséges - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 2
GOLEM 2016.05.30 21:35Spam
Nem volt ez a film olyan rossz, mint amennyire untam, bár nem sikerült végigszenvednem és elaludtam a végét, de szerintem nem rosszabb, mint az előző részek, mindenképpen érdemes megnézni, mert izgalmasan indul, csak van egy pont, ahol már nem tart sehova és unalmas kliséhalmazzá válik.
Ettől függetlenül vannak benne jó ötletek.
2
anonymous 2016.07.26 23:00
Javított kép és hang, jó szórakozást!
0
avatar