Főoldal » Film » Krimi

- - -

Palmetto Online film - 1998 | Magyar

(4 szavazat)
01:53:29


Tartalom:

Harry Barber újságíró mások bűnei miatt ült börtönben. Leültették más helyett, pedig nem fogadott el kenőpénzt, csak szemet hunyt bizonyos városi ügyletek felett. Szabadulásakor úgy tűnik, hogy minden jóra fordul. Két év börtön után Harry vissza akarja szerezni becsületét. Csakhogy legális úton nem megy neki.
Régi barátnője, Nina minden szó nélkül visszafogadja. Egy titokzatos, ám rendkívül vonzó asszony, Rhea pedig könnyű, ám annál jövedelmezőbb munkát ajánl számára. Úgy érzi, rámosolygott végre a szerencse. A feladat egyszerűnek tűnik: Harry úgy tesz, mintha elrabolná Rhea dúsgazdag férjének egyetlen leányát. Átveszi az 500 ezer dolláros váltságdíjat, majd megosztozik rajta az ifjú hitvessel és az igencsak életrevaló, tizenéves lánnyal. A terv tökéletes, gyakorlatilag teljesen veszélytelennek tűnik, ráadásul mindenki csak nyerhet az ügyön. Kivéve Harryt. Kiderül, hogy főhősünk ismét a rossz oldalt választotta: a korábbinál is hosszabb büntetésre számíthat, ha nem sikerül tisztáznia magát.

Címkék (kulcsszavak): Palmetto online film, Palmetto, thriller

Megjelenés éve: 1998
Rendező: Volker Schlöndorff
Színészek: Harry Barber Woody Harrelson Mrs. Donnelly/Rhea Malroux Elisabeth Shue Nina Gina Gershon Felix Malroux Rolf Hoppe
Kategória: Krimi
Nyelv: Magyar

Palmetto - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 1
vicces 2016.05.25 21:55Spam
Jó kis történet, tényleg film lett belőle, unatkozni nem lehet. Köszönet, érdemes volt megnézni!
0
avatar