Főoldal » Film » Horror-Thriller

- - -

Pókiszony - Arachnophobia Online film - 1990 | Magyar

(4 szavazat)
01:45:01


Tartalom:

Dél-Amerika esőerdeinek mélyén kutatók egy olyan új pókfajt fedeznek fel, melynek halálos a harapása. Az expedíció egyik tagja nemcsak az életével fizet a felfedezésért, halálával további tragédiát is okoz, mivel holttestével együtt Kaliforniába érkezik az új faj egyik példánya is. A dél-amerikai mérges pók és egy helyi ártalmatlan pókfajta kereszteződéséből születik meg az a lény, amelyik gyökeresen felforgatja az addig oly idilli kisváros mindennapjait.

A történet főhőse egy tehetséges ifjú orvos, aki éppen azért szándékozott itt letelepedni, mert békére és nyugalomra vágyott. Pechére éppen egy olyan egykori gazdasági épületbe költözik, melyben ez az új, emberi környezethez szokott, ám még mindig halálos pókfajta is lakozik. A kisvárosban az egyik haláleset a másikat éri, a régimódi helybeli orvos pedig annyira nem gyanakszik semmi rosszra, hogy még boncolást sem akar elrendelni. Hamarosan kiderül, hogy mekkorát tévedett. A helybeliek végül pókspecialistáért küldenek a közeli egyetemre.


Megjelenés éve: 1990
Rendező: Frank Marshall
Színészek: Ross Jennings Jeff Daniels Delbert McClintock John Goodman Doctor James Atherton Julian Sands Molly Jennings Harley Jane Kozak
Kategória: Horror-Thriller
Nyelv: Magyar

Pókiszony - Arachnophobia - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 0
avatar