Főoldal » Film » Horror-Thriller

- - -

The VVitch: A New-England Folktale Online film - 2015 | Feliratos

(7 szavazat)
01:32:05


Tartalom:

" Az elsőfilmes Robert Eggers rendezése, amelyért a tavalyi Sundance Filmfesztiválon elnyerte a legjobb direktornak járó díjat.
1630-at írunk, bő fél évszázaddal járunk a hírhedt salemi boszorkányperek előtt, azonban a rigorózusan vallásos, puritán telepesek számára a sötét babonák, riasztó rémmesék már most is nagyon valósnak hatnak. Boszorkány bárki lehet, ahhoz, hogy megfosztass Isten kegyelmétől elég a legapróbb hiúság vagy könnyelmű ballépés, és az ördög mindig éberen lesi, mikor csaphat le a szegény, megtévedt bűnösökre. Williamet (Ralph Ineson), feleségét és öt gyermeküket száműzik közösségükből – hogy pontosan miért, azt nem tudjuk meg, de sejthető, hogy az atya konok büszkesége és bíráinál szilárdabbnak vélt hite szerepet játszott a döntésben.
A magára maradt család a vadon peremén, egy komor erdő szomszédságában telepszik le, és keserves, kétségbeesett munkával, tíz körömmel próbálja kikaparni a földből a túléléshez elegendő élelmet a tél beköszönte előtt. Aztán Samuel, az újszülött és megkereszteletlen csecsemő eltűnik, és hiába gyanakszik William fennhangon farkasokra, innentől a családtagok és a néző számára is egyértelmű, hogy a tanya körül a Gonosz ólálkodik. Netán már bent is van. "


Megjelenés éve: 2015
Rendező: Robert Eggers
Színészek: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie
Kategória: Horror-Thriller
Nyelv: Feliratos

The VVitch: A New-England Folktale - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 5
Tomcsik82 2016.04.20 23:06Spam
A feltöltèsèrt köszi! Nem szoktam elègedettlenkedni, az Angol nyelvel mèg nem is lenne bajom,de ez a kìnai vagy japàn felirat nagyon zavarò (Vidto) amùgy a film elèg jò!
1
hookup 2016.04.21 18:25Spam
Katasztrófa. Közel két órányi sötét hulladék, tele ostoba, vallási klisékkel. Sztori nulla, színészi játék nulla, képi világ mínusz hat.
0
NOLA 2016.04.26 17:47Spam
Rég nem láttam ennyire nyomasztó hangulatú filmet. Stílusában kiemelkedő alkotás, nagyon tetszett. Ajánlom mindenkinek, aki fogékony az igazán "lélekre ható", szimbólumokkal, és "festői" képekkel dolgozó horrorokra, Ne figyeljetek azokra akik lehordják ezt az alkotást. Sokan olyanok állnak neki megnézni, akik még nem "nőttek" fel az ilyen tipusú filmekhez..., Nekik hagyjuk meg a zombis-trancsírozós horror paródiákat. :-)
0
Tomcsik82 2016.05.01 00:55Spam
Nola. Nekem is tetszett,bàr inkàbb a dràma kategoriàba jobban illene. Ès nem hùznàk le annyira a "horrora vàgyòk" mert tèny hogy èn is horrora szàmìtottam...
0
NOLA 2016.05.02 15:58Spam
Tomcsik82 - pedig szerintem ez horror film..., ha az Omen, az Ordoguzo vagy a Rosemary gyermeke filmek horror kategóriába tartoznak (márpedig abba tartoznak, méghozzá a legnagyobb klasszikusok koze), akkor bizony ez is az. Csak jó lenne tudatosítani, hogy nem csak az a horror, ahol frocskol a vér, meg tocsognak a belsoségekben... :-)
0
avatar