Főoldal » Film » Dráma

- - -

C.R.A.Z.Y. Online film - 2004 | Magyar

(0 szavazat)
01:59:40


Tartalom:

1960. december 25-én megszületik Zac Beaulieu, egy átlagos kertváros átlagos családjába negyedik fiúgyermekként, egy mélyen szerető anya és egy fiaira végtelenül büszke apa óvó karjaiba. Zac legkisebb fiúként az apja kedvence lesz, közös kocsikázásaik, titkos nassolásaik legszebb gyermekkori élményeivé válnak. Ám korán kiderül, hogy Zac Beaulieu más, mint a többiek, különös egyénisége akaratán kívül indít el egy törésvonalat kettejük kapcsolatában. Az évek telnek, a kamaszkori lázadásokat a Pink Floyd, a Rolling Stones és David Bowie zenéje röpíti a szárnyán. Zac élete pedig folyamatos útkeresés. Ugyanolyan erővel akarja saját magát, a vágyait és identitását megtalálni, mint amilyen kétségbeesetten próbál megfelelni az apjának.

Egy hétköznapi család életén keresztül a lélek legmélyére látunk, ahol a kisszerű és a felemelően magasztos jellemvonások egymás mellett élnek. Jean-Marc Vallée rendező lebilincselő filmjében a humor, a zene és az érzelmek forgatagából kiemelkedik az emberi természet, a maga ellentmondásokkal teli mivoltában.

Címkék (kulcsszavak): dráma, C.R.A.Z.Y. online film, C.R.A.Z.Y.

Megjelenés éve: 2004
Rendező: Jean-Marc Vallée
Színészek: Gervais Beaulieu Michel Côté Zachary Beaulieu Marc-André Grondin Laurianne Beaulieu Danielle Proulx Christian Beaulieu Maxime Tremblay Raymond Beaulieu Pierre-Luc Brillant
Kategória: Dráma
Nyelv: Magyar

C.R.A.Z.Y. - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 1
napcsi 2016.04.06 20:06Spam
kedvelem ezt a filmet!
0
avatar