Főoldal » Film » Horror-Thriller

- - -

The Forest Online film - 2016 | Feliratos

(3 szavazat)
01:28:23


Tartalom:

Sara (Natalie Dormer) Japánba megy, hogy felkutassa eltűnt ikertestvérét, akinek a hírhedt Aokigahara erdőben veszett nyoma meglehetősen rejtélyes körülmények között. A Fudzsi hegy tövében elterülő 35 négyzetkilométeres rémisztő erdőség többek között arról vált ismertté, hogy minden évben rengeteg gyilkosság történik ott, Sarának pedig alaposan meggyűlik a baja a kísértetekkel, akik a jelek szerint nem igazán szeretik, ha betolakodók zaklatják őket.

Címkék (kulcsszavak): The Forest online film, Horror, The Forest

Megjelenés éve: 2016
Rendező: Jason Zada
Színészek: Natalie Dormer, Eoin Macken, Stephanie Vogt
Kategória: Horror-Thriller
Nyelv: Feliratos

The Forest - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 3
hookup 2016.03.28 18:08Spam
Természetfilmhez képest túl erőszakos. Színészi játék atompocsékság, leszámítva a film felénél feltűnő indokolatlan fekete színű erdei csigát, aki az egyetlen értékelhető momentum is egyben az egész másfél óra alatt. Van az a film, ami szódával elmegy, van az amit négyszer megnézel, hogy megértsd, és vannak az ilyen zs kategóriás kotványságok, amiből kihúznak hatcsilliárd dollárt, mert egy trónok harcás nyuszi elvállalta a főszerepet benne- teszem hozzá valószínűleg azért mert ő komolyan el is hiszi, hogy színésznő. Azzal operál, hogy, hiányos fogazatú emberek bukkannak fel random időközönként, és suttognak, meg üvöltenek, meg démonilag abuzálnak. Roppant eredeti. Ja igen, japánok is vannak, az elég fontos.
0
szaffi 2016.03.29 15:11Spam
Igen, az ilyen kommentek segitenek eldonteni, hogy megnezz-e egy filmet, vagy sem. smile
0
VargaGábor 2016.04.04 08:24Spam
A film szerintem kifejezetten jó volt. Jól megírt történet, izgalmas jelenetek, amiken néhol jól meg is lehet ijedni. Egyetlen negatívuma a filmnek, hogy kb. 50 perc tájékán már a falat kapartam a szereplők idióta döntései miatt, amik szerintem nem voltak életszerűek. Ezt leszámítva nagyon érdemes volt megnézni, azt kaptam ettől a filmtől (a maga kategóriájában), amit vártam.
0
avatar