Főoldal » Film » Dráma

- - -

Mr. Holmes Online film - 2015 | Magyar

(9 szavazat)
01:43:15


Tartalom:

1947-ben a nyugdíjba vonult Holmes egy kis faluban, Sussexben él házvezetőnőjével és fiával, aki apja nyomdokaiba szeretne lépni. A mesterdetektívet azonban kísérti egy ötven évvel korábbi ügye. Mivel memóriája alaposan megkopott a hosszú évek során, emlékfoszlányaiból kell összeraknia az esetet.


Megjelenés éve: 2015
Rendező: Bill Condon
Színészek: Ian McKellen, Laura Linney, Hiroyuki Sanada
Kategória: Dráma
Nyelv: Magyar

Mr. Holmes - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 2
brownee 2016.01.07 02:45Spam
Valójában kellemes film volt, de senki ne várjon klasszikus Holmes érzést. Ez teljesen más képet fest elénk az öreg Sherlockról, ami ha fogékony vagy rá tetszhet, de inkább jóérzésű dráma, mint izgalmas krimi!
Ian öreg-szerepe nagyon jó!
2
VargaGábor 2016.01.08 22:11Spam
Ez a film egy nagyon komoly film, egy komoly történettel és komoly mondanivalóval. A film csodálatosan szép helyen játszódik. A színészek alkotása zseniális. Aki egy könnyed filmet szeretne megnézni este, ne ezt a filmet válassza. Minden szava, minden momentuma számít, akkor élvezhető igazán. Ha visszagondolok arra, hogy eddig milyen, a dráma kategóriába tartozó filmeket láttam eddig, akkor ezt a filmet inkább hátrébb sorolom, de ettől függetlenül köszönöm a lehetőséget, hogy megnézhettem.
0
avatar