Főoldal » Film » Horror-Thriller

- - -

A kezelés Online film - 2014 | Magyar

(20 szavazat)
02:10:01


Tartalom:

Nic Cafmeyer (Geert Van Rampelberg) egy különösen kegyetlen, p*dofil indíttatású gyerekrablás ügyében nyomoz. Az eset a bárki számára felkavaró szörnyűségek mellett személyesen is érinti: a pszichopata Ivan Plettinckx (Johan van Assche) évtizedekkel korábban elragadta mellőle a kisöccsét, tettét azonban nem lehetett rábizonyítani, a közveszélyes őrült szabadlábon van, levelekkel és meglepetésszerű látogatásokkal zaklatja a férfit. Az ügy szálai egyre szövevényesebb, betegesebb mélységekig vezetnek, mígnem kiderül, hogy korántsem egyedi esetről van szó, és úgy tűnik, valamilyen módon Plettinckx is érintett a bűntényben. Cafmeyer saját elméjének épségét is kockáztatva, a hivatalos utat megkerülve ered a titokzatos elkövető nyomába, miközben halványan felsejlik előtte a remény, hogy végre megtudhatja, mi történt valójában a testvérével.

Címkék (kulcsszavak): A kezelés online film, A kezelés, thriller

Megjelenés éve: 2014
Rendező: Hans Herbots
Színészek: Tibo Vandenborre, Geert Van Rampelberg, Ina Geerts, Johan van Assche, Dominique Van Malder, Laura Verlinden, Ingrid De Vos, Patrizia Berti, Emma Kristin, Brit Van Hoof, Michael Vergauwen
Kategória: Horror-Thriller
Nyelv: Magyar

A kezelés - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 7
VargaGábor 2016.01.01 22:03Spam
Egyetértek az előttem szóló nézővel. A téma nagyon megrázó, a megvalósítás pedig egy nagyon klassz krimi lett, amit mindenképpen érdemes megnézni. Köszönjük a lehetőséget!
0
Moja 2016.01.09 19:59Spam
spoiler:nem igazán életszerü az apa nincs megkotozve,nincs megbilincselve...es az emberunknek pedig csak egy kes van a kezeben...meg se probaljak leteperni ?Megolni?Rátámad
a családomra egy faszi en meg erom teljeben inkabb megteszem azt ami a
vilagon az egyik legundoritobb bun?
aki elrabolta a testvérét rendszeresen zaklatja....es 25 ev eltelt es
meg midnig nem tudni mi lett vele?Miert nem tort be korabban az
otthoniaba?Miert nem verte agyon pl ?Hagyta hogy még egy eleten at
szadizza a leveleivel...hát komolyan nem ertem hogy felnőve miert nem
szedte ki belole az igazsagot vagy miért nemtartoztatta le hiszen ott volt bizonyiték a levelek igy hát nem igazán tetszett idegesitö nem úgy viselkedtek a szereplök ahogy az életben tenné egy ember hülyeség az egész .
0
mocci007 2016.03.06 13:07Spam
Nagyon beteg és megrázo film! De viszont egy jo krimi amit érdemes megnézni!
1
Lioka 2017.02.22 18:58Spam
Sokkoló!
0
Catfeeder 2017.02.23 00:34Spam
Vontatott, uncsi. Többet vártam.  Vannak benne jelenetek, de ennyit. A vége nem sikerült fordulatosra.. Egy órában is mehetett volna..
1
hookup 2017.03.18 21:07Spam
Ha bárkinek ingere támad ordítani a képernyővel, hogy " MI A FRANC EZ?!", akkor bátran nézze meg. Logikátlan foshadék az egész.
0
Évi0825 2017.07.16 21:43Spam
Nekem tetszett!
0
avatar