Főoldal » Film » Vigjáték

- - -

Bölcsek kövére 2 - A Klump család (Nutty Professor II: The Klumps) Online film - 2000 | Magyar

(3 szavazat)
01:42:20


Tartalom:

A bölcsen kövér, vagy inkább kövéren is bölcs Sherman Klump professzor beleszeret kolléganőjébe, a DNS-szakértőként magának nagy hírnevet szerzett gyönyörű Denise Gaines-be, mellesleg pedig - talán a szerelem hevében - felfedez egy olyan szert, amely megállítja és visszafordítja az öregedési folyamatot. Sajnos felbukkan a színen Sherman soványabb, de annál kellemetlenebb alteregója, Buddy Love, aki egy kissé felkavarja a kedélyeket, de szerencsére időben bekapcsolódik az eseményekbe a többi Klump is, így van remény arra, hogy helyre rázódnak a dolgok.

The Eddie Murphy Show. Valamikor a '80-as évek derekán ez a fogalom egyet jelentett az akkor legnépszerűbb fekete komédiás önálló paródiaestjével. Stand-up comedy, vagyis egyszemélyes, történetmesélős nevettetés. Ennek valódi mestere volt Eddie, aki hihetetlenül jól jelenített meg egymástól teljesen eltérő karaktereket, s mindezt maszkok és jelmezek nélkül tette. Sőt, tulajdonképpen ezzel a számával vált világhírűvé, nem utolsósorban a Saturday Night Live című legendás tévéműsornak köszönhetően. Aztán jöttek a filmek, amelyekben a nagydumájú macho - általában playboy vagy nyomozó - Murphy jópofizgatott.

Címkék (kulcsszavak): vígjáték, bölcsek kövére 2

Megjelenés éve: 2000
Kategória: Vigjáték
Nyelv: Magyar

Bölcsek kövére 2 - A Klump család (Nutty Professor II: The Klumps) - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 0
avatar