Főoldal » Film » Vigjáték

- - -

A (sz)ex az oka mindennek Online film - 2015 | Magyar

(24 szavazat)
01:37:25


Tartalom:

Egy egyéjszakás kaland során Lainey és Jake elveszítik szüzességüket, majd útjaik szétválnak. Évekkel később véletlenül összefutnak, és ez a találkozás rádöbbenti őket, hogy az az este mennyire meghatározta szexuális életüket: Jake intrikus nőcsábász lett, míg Lainey mindig a rossz pasikat fogja ki. Igyekeznek az újra fellángoló érzelmeiket kordában tartani, ám rá kell jönniük, hogy a köztük lévő kölcsönös vonzalom a válasz minden problémájukra. Már csak meg kéne állniuk, hogy másokkal is ágyba bújjanak.


Megjelenés éve: 2015
Rendező: Leslye Headland
Színészek: KaraNatasha Lyonne LaineyAlison Brie JakeJason Sudeikis PaulaAmanda Peet DanicaDaniella Pineda Adam Scott Marc Blucas Jason Mantzoukas szinkronhang: Kelemen Kata Anger Zsolt Zakariás Éva KaraNatasha Lyonne
Kategória: Vigjáték
Nyelv: Magyar

A (sz)ex az oka mindennek - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 3
napcsi 2015.12.06 00:41Spam
kissé hosszú de vicces és megható is egyben
-2
movievi 2015.12.18 18:46Spam
Aranyos, poénos. Tetszett. De a lány nem szexfüggő, hanem fixált egy bizonyos pasira. Ez nem ugyanaz, ne keverjük a dolgokat kérem.
1
GOLEM 2015.12.25 00:48Spam
Szokásos barátok vagyunk, de közben szerelmesek egymásba, kínlódunk másfél órát idegőrlően, majd eljön a teljesen kiszámítható végkifejlett, amit már az első percben tudunk. Egy-két jó poén fellelhető a filmben, de nem kárpótolt azért amennyire idegesített az, ahogy húzták egymás agyát.
Aki egy ilyen filmet látott, látta az összeset, 2/5.
1
avatar