Főoldal » Film » Sci-fi

- - -

Az Útvesztő: Tűzpróba /Maze Runner: The Scorch Trials/ Online film - 2015 | Magyar

(12 szavazat)
02:11:30


Tartalom:

Az Útvesztő csak a kezdet volt. Thomas (Dylan O'Brian) és társai hiába reménykedtek benne, hogy ha kijutnak a titokzatos pokolból, a régi életük várja őket. A falak túloldalán nem a béke, hanem újabb borzalmak leselkednek rájuk. A világ rémisztően megváltozott; a rend felbomlott, az anarchia és a pusztulás az úr: félig emberi lények vadásznak az utolsó túlélőkre és az utolsó túlélők pedig az Útvesztő szökevényei nyomába erednek.
A csapat a Veszett elől menekülve átmeneti biztonságra lel, ám amikor rájönnek, hogy ez is csak egy csapda, folytatják a menekülést: a perzseltföldön azonban minden pillanat új meglepetést és új izgalmat hoz és ki tudja, hogy merre találják a többi lázadót, akinek a keresésére indultak.

Megjelenés éve: 2015
Rendező: Wes Ball
Színészek: Nathalie Emmanuel, Dylan O'Brien, Aidan Gillen
Kategória: Sci-fi
Nyelv: Magyar

Az Útvesztő: Tűzpróba /Maze Runner: The Scorch Trials/ - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 4
GOLEM 2015.11.07 23:38Spam
Nem igazán tetszett a film, az pedig csak megkoronázta a dolgot, hogy hiányzik a film vége xD
0
adren1 2016.01.29 02:09Spam
A film teljes, nem hiányzik a vége smile
-1
Astaion 2016.01.29 22:56Spam
2017ben jön ki ennek a második része szóval ez csak a fel de azon kívül még van belőle hátra és jó lesz filmben smile Ez olyasmi mint az éhezők viadala annak is két részben adták ki az egyik könyvét smile
0
grimatox 2016.09.26 21:38Spam
Nos kissé elégedetlen vagyok,hiszen ez igazábol egy (kevert) film.Szoval nem mondanám eredetinek sajnos.A sztori nem igazán érthetö de viszont annál izgalmasabb jelenetek jelennek meg.érdemes megnézni de ne füzzetek hozzá sok reményt.
0
avatar