Főoldal » Film » Sorozatok

- - -

The Walking Dead VI./03.rész Online film - 2015 | Magyar

(4 szavazat)
00:43:22


Tartalom:

Rick Grimes egy elhagyott kórházban ébred fel a kómából. Rémisztő felismeréssel kell szembesülnie: az általa ismert világot elpusztította egy apokaliptikus zombijárvány. Nem messze, Atlanta határában egy maroknyi ember a túléléséért küzd a környéken ólálkodó élőholtakkal szemben. Vajon Rick és társai meg tudják őrizni emberségüket ebben a rémisztő, új világban? És a mostoha körülmények és személyes ellentétek között mi óvja meg őket egymástól?
A Walking Dead ízig-vérig túlélőhorror, egy izgalmas kalandsorozat A remény rabjainak rendezőjétől, és a Terminátor és A bolygó neve: Halál producerétől.


Megjelenés éve: 2015
Rendező: Greg Nicotero, Ernest R. Dickerson
Színészek: Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus, Melissa McBride
Kategória: Sorozatok
Nyelv: Magyar

The Walking Dead VI./03.rész - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 3
brownee 2015.10.28 01:57Spam
Ez a rész is nagyon ott volt izgalmak terén, aki követi az eseményeket, az tudhatja, hogy most nagy krízis helyzet alakult ki...és nem tudtuk meg mi lesz belőle, mert megint itt hagytak minket az izgalom tetőfokán...Várom a következő részt! JA és én azért még nem feltétlen búcsúznék Glenntől...:))
0
hungarymc 2015.10.28 16:49Spam
Sajnos sok ember meghalt a részben :/ főként azt hittem valamikor h. túlélik azután pedig csalódnom kellet :/ de mellesleg jó rész tele izgalommal fájdalommal.Várom a kövit.
0
GOLEM 2015.10.28 22:14Spam
Ez az évad végre visszahozta a pörgést és az igazi izgalmakat, amik kezdtek már hiányozni a sorozatból. Nagyon meg vagyok elégedve az új részekkel, csak így tovább! smile
1
avatar