Főoldal » Film » Horror-Thriller

- - -

A kaptár - Megtorlás (Resident Evil: Retribution) Online film - 2012 | Magyar

(7 szavazat)
01:35:37


Tartalom:

A Védernyő Vállalat kutató-labóratóriumából elszabadult halálos vírus gyilkos zombivá változtatta a Föld lakosságának nagy részét. A túlélők egy-egy erődítménnyé alakított városban próbálják meghúzni magukat. A kísérlet egyik egykori alanya, Alice a cég titkos műveleti bázisán tér magához. Miközben megpróbál kijutni a bunkerből, a múltja sötét tikait is sikerül megfejtenie. Néhány régi szövetségessel és új baráttal az oldalán Alice a fél világot bejárja, hogy megtalálja a járvány felelőseit.


Megjelenés éve: 2012
Rendező: Paul W.S. Anderson
Színészek: Milla Jovovich (Alice) Michelle Rodriguez (Rain Ocampo) Sienna Guillory (Jill) Kevin Durand (Barry Burton)
Kategória: Horror-Thriller
Nyelv: Magyar

A kaptár - Megtorlás (Resident Evil: Retribution) - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 3
irren 2015.01.15 22:27Spam
Hát ja mint mint mindig fear "  Csödörből vödörbe "  Ez a film alapja
2
solya28 2015.02.23 23:19Spam
Hozza amit már megszoktunk,épp ezért jó. A történet nem hoz újjat,viszont ez a rész is látványos...
1
VargaGábor 2016.07.17 21:14Spam
Ahogy egyre tovább megyünk a történetben, annál meseszerűbb, komolytalanabb az egész megvalósítás. A szuper képességek nélküli Alice-t és csapatát több tízezer töltény, rakéta, semmi nem képes eltalálni, ő túlél mindent, felgyógyulva, megsérülve, mindenhogyan, legyen az bármekkora szörny. Alice társai rommá lőnek egy nagy zombiszerű valamit, de semmi baja nem lesz, de ha Alice még 50 töltényt bele ereszt, na akkor már kifekszik a "drága". Ehhez hasonló jelenetek miatt lett ez az egész sorozat egyre gagyibb, de még így is szórakoztató ha az ember még nem látta, de már többször nem nézné meg. Hogy miért maradt meg a szórakoztató énje ennek a filmnek? Számomra talán a látványvilág, a verekedős jelenetek, és a hölgyek miatt. Mert más szépség ebben a filmben már nem sok van számomra.
A befejező jelenete miatt már várom a következő részt, de remélem több nem lesz már belőle, mert a történet már kezd nagyon nevetségessé válni.
0
avatar