Főoldal » Film » Akció

- - -

A kaptár - Túlvilág (Resident Evil: Afterlife) Online film - 2010 | Paul W.S. Anderson

(11 szavazat)
01:36:52


Tartalom:

A titkos, föld alatti laboratóriumból elszabadult T-vírus elpusztította a világot, és zombivá változtatta az emberiség nagy részét. Alice folytatja a túlélők utáni kutatást, hogy biztonságba helyezze őket. Egy rejtélyes rádióadást követve Alaszkába indul, ahol egy régi barátjával, Claire-rel találkozik. Együtt mennek Los Angelesbe, ahol talán létezik egy biztonságosnak hitt körzet. Hamarosan kiderül, hogy valójában csapdáról van szó, a metropoliszban zombik garázdálkodnak. Alice és társai a néhány túlélővel együtt az egykori fegyház területén barikádozzák el magukat. A kikötőben horgonyzó hajóról rádióadást fognak. Elhatározzák, hogy megpróbálnak feljutni a hajóra.

Címkék (kulcsszavak): akció, túlvilág, a kaptár

Online film link
Online film link
(A külső linken mobilon és tableten is lejátszható a film!)
Megjelenés éve: 2010
Színészek: Milla Jovovich, Ali Larter, Boris Kodjoe, Wentworth Miller, Shawn Roberts, Kim Coates, Sienna Guill
Kategória: Akció
Nyelv: Paul W.S. Anderson

A kaptár - Túlvilág (Resident Evil: Afterlife) - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 3
BI 2014.09.11 19:31Spam
az egész kaptár sorozat tetszett nekem smile nézze meg mindenki smile :DDDDDDDDDDDDDDD
0
katka71 2016.07.09 08:08Spam
hát mit is mondjak ez számomra egyszer nézhetős volt sajnos
0
VargaGábor 2016.07.17 19:19Spam
Volt a filmben egy olyan rész, amikor azt gondoltam, hogy megint egy semmitmondó lövöldözés, egy újabb gagyi teremtmény, amit nyilván főhőseink legyőznek majd; a szokásos sablon, hogy néhány szereplőt megharapnak a zombik, aztán kész, de tévedtem. A film továbbra is tökéletesen illeszkedik az előző rész történéseihez, és csodálatosan fejeződik be, úgy, hogy alig várom, hogy lássam a következő részt.
0
avatar