Főoldal » Film » Dráma

- - -

A halott lány (The Dead Girl) Online film - 2006 | Magyar

(1 szavazat)
01:29:55Tartalom:

"Az Idegen" (Toni Collette) egy nő, aki a hullára lel. A nyilvánosság a haláleset iránt mutatott érdeklődését kihasználva próbál goromba anyjának (Piper Laurie) szorításából szabadulni, furcsa szövetséget kötve a titokzatos Rudy-val (Giovanni Ribisi).
"A Nővér" (Rose Byrne) egy törvényszéki orvosnak készülő végzős egyetemista, ki egyrészt - akárcsak anyja (Mary Steenburgen) - még reménykedik, hogy elrabolt testvére előkerül, másrészt viszont próbálja magát túltenni testvére eltűnésén. Mikor megvizsgálja a hullát, biztos benne hogy nővére az, és így talán sikerül megszabadulnia a lelki tehertől.
"A Feleség" (Mary Beth Hurt) - zaklatott házassága fogságában élve - kénytelen szembenézni a megdöbbentő igazsággal, hogy férjének (Nick Searcy) köze van a lány meggyilkolásához. El kell gondolkodnia férjéről - és saját magáról.
"Az Anya" (Marcia Gay Harden) kutatni kezd lánya életének részletei után és olyan dolgokra bukkan, melyek örökre megváltoztatják életét. A nyomozásban segít neki egy másik zűrös életű fiatal nő - egy prostituált (Kerry Washington), aki az eltűnt lánnyal élt.
"A halott lány" (Brittany Murphy) olyan, akár egy ciklon: szeszélyes, (ön)pusztító. Hangulatingadozásai olykor irányíthatatlan dührohamokba csapnak át. Másik énje ártatlan és gyermeki. Arról álmodik, hogy egy új, jobb életet kezd és jó anyja lesz kislányának.
A filmben szereplő karaktereket nem csak a brutális gyilkosság, hanem nehéz sorsuk is összeköti. A történet a szereplők lelki küzdelmeit vizsgálja: vajon beletörődnek sorsukba vagy úrrá lesznek rajta?

Címkék (kulcsszavak): dráma, A halott lány

A halott lány (The Dead Girl) - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető
Ha tetszett a film oszd meg barátaiddal:

Év: 2006
Nyelv: Magyar
Kategória: Dráma
Rendező: Karen Moncrieff
Színészek: Toni Collette (Arden) Piper Laurie (Arden anyja) Giovanni Ribisi (Rudy) Rose Byrne (Leah)


Nézd meg ezeket is:
loading...

Minden pasi disznó? (Pi...

(Vigjáték)
01:21:13
614 0 2.0

X-akták X./6. rész /Az ...

(Sorozatok)
00:41:15
560 3 5.0

6 évtized reklámfilmjei.

(Dokumentum)
00:44:32
455 0 0.0

The Walking Dead VI./08...

(Sorozatok)
00:44:16
338 0 5.0

Rendíthetetlen

(Dráma)
02:17:28
409 2 4.4

Savaged

(Akció)
01:34:39
193 0 2.4
Hozzászólások: 0
avatar