Főoldal » Film » Kaland

- - -

A hobbit - Smaug pusztasága (The Hobbit: The Desolation of Smaug) Online film - 2013 | Magyar

(33 szavazat)
02:41:17


Tartalom:

A hatalmas sikert elért A hobbit - Váratlan utazás folytatódik, a trilógia második felvonása pedig még több kalandot ígér. Miután Zsákos Bilbó (Freeman), Gandalf (McKellen), Thorin (Armitage) és a törpök sikeresen átkeltek a Ködhegységen (illetve alatta), úgy döntenek, hogy keletre, a Bakacsinerdő felé indulnak. Mielőtt a többiek bevetnék magukat a sűrűbe, Gandalf elbúcsúzik a csapattól és másfelé veszi az irányt. Az erdőben rögvest óriáspókok támadnak a társaságra, majd erdőtündék ejtik fogságba őket, Bilbó kivételével, aki segít megszökni a többieknek, hogy együtt haladjanak tovább az emberek lakta Tóvárosba. Innen vezet a folyó a Magányos Hegyhez, ahol Bilbó megmutathatja, mit tud. Meg kell találnia a titkos ajtót, majd szembe kell néznie Smauggal, a rettenetes sárkánnyal. Eközben Gandalf sem rest, a Fehér Tanács felkeresése után elutazik Dol Guldurba, ahol megtudja, valójában ki az ott tanyázó Feketemágus. Bakacsinerdő tündéi pedig Thranduil király (Pace) és fia, Legolas (Bloom) vezetésével kénytelenek megütközni a Dol Guldurból özönlő ork sereggel.

Címkék (kulcsszavak): kaland, Smaug pusztasága, Hobbit

Megjelenés éve: 2013
Rendező: Peter Jackson
Színészek: Richard Armitage (Tölgypajzsos Thorin) Martin Freeman (Zsákos Bilbó) Ian McKellen (Gandalf) Benedict Cumberbatch (Smaug hangja) Jed Brophy (Nori) Ken Stott (Balin) Stephen Hunter (Bombur)
Kategória: Kaland
Nyelv: Magyar

A hobbit - Smaug pusztasága (The Hobbit: The Desolation of Smaug) - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 2
jansi 2014.08.12 19:37Spam
akkor most lessz ennek fojtatása???????????
0
biku13 2014.08.18 17:27Spam
igen
1
avatar