Főoldal » Film » Vigjáték

- - -

Apa ég! (That's My Boy) Online film - 2012 | Magyar

(8 szavazat)
01:49:47


Tartalom:

Apa csak egy van. Néha még az is sok. Donny Berger (Adam Sandler) sokáig nem is tekintette magát igazi apának. Kamaszkorában viharos kalandba keveredik szexi tanárnőjével (Eva Amurri Murtino) - melyik kamaszfiú ne álmodozna erről -, és miután kapcsolatuk lelepleződik, Ms. McGarricle-t börtönbe zárják. Szerelemgyerekük, Todd (Andy Samberg) felnevelése pedig a fiatal Donnyra marad.
30 évvel később, Donny hírét veszi, hogy fia - aki közben sikeres üzletember lett -, házasodni készül, és egy jómódú család lányát (Leighton Meester) fogja elvenni. Donny bajban van, több tízezer dolláros tartozást halmozott fel, és végül arra az elhatározásra jut, hogy felkeresi évek óta nem látott fiát. Az esküvő előtti hétvégén beköltözik a fiatalokhoz, és nekilát bepótolni az elmulasztott éveket, teljesen felforgatva ezzel a hétvégi ünnepséget, és Todd addigi életét.

Címkék (kulcsszavak): Apa ég, vígjáték

Megjelenés éve: 2012
Rendező: John Morris, Sean Anders
Színészek: Adam Sandler (Donny Berger) Susan Sarandon (Mary McGarricle) Eva Amurri Martino (a fiatal Mary McGarricle) Andy Samberg (Todd Berger)
Kategória: Vigjáték
Nyelv: Magyar

Apa ég! (That's My Boy) - online film ,online filmnézés ,online film letöltés ,egyszerűen ,ingyen nézhető

Népszerű filmek:
Hozzászólások: 0
avatar